Sommarpratare 2017

Rösta och ge ditt omdöme.

Listan på alla sommarpratarna med lyssnarnas betyg.

Här är sommarpratarna 2017. Sätt betyg och kommentera gärna sommarpratet!

Nytt för i år att den som lyssnar online på sommarpratarna kan välja att förhandslyssna redan på morgonen från kl 07.00 den aktuella sändningsdagen (dock med förkortad musik).

7 reaktioner på ”Sommarpratare 2017”

 1. Är I Grekland på semester lyssnade på Dogge efter att varit på Lindos och besökte en ortodox kyrka ..med mycket historia ..tände ett ljus där för mig själv att medverka till att vara ett ljus för andra att göra skillnad efter radioprogrammet med Dogge är ljuset tänt för honom..tacksam för den inspiration han ger..

  Lindos vara ett ljus

 2. Är på Kreta med familjen istället för att vara nere på Almedalen. Bra sommarprogram med Dogge. Känner igen mycket från hans agenda. Jag är tjänstledig polis och idag politiker. Intressant och höra hans vinklingar.

  Micke Peterson

 3. Linnea Claesson: “vita män våldtar också”. Vilken upptäckt. För övrigt var det hela talet ett tomt prat fullt av banaliteter och feministisk utopisk propaganda samt förvirring och motsägelser. Jag skämdes över den låga nivån på den sommarprataren…

  1. Varför skämdes du? Var det du personligen som valt henne som sommarpratare och sen skäms över kvalitén?
   Jag skäms över DIN åsikt. För du är kvinna och har inte förstått.

 4. På tal om att skämmas: det är bedrövligt lågvattenmärke och hyckleri när vissa sommarpratare omger sig med supportrar som hätskt attackerar andra människors åsikts-och yttrandefrihet. Det faller tillbaka på sommarprataren själv.
  Man ‘måste’ inte gilla alla sommarpratare, man ‘måste’ inte heller hålla med dem när argumenten och analyserna svajar betänkligt. Hätsk politisk propaganda och agitation är generellt inte något som faller lyssnare i smaken när det gäller sommarprogram. Det borde också sommar-redaktionen förstå på förhand, kan man tycka, men även där brister det i omdöme och balans. Mångfald i åsikter är en bristvara i Sverige just nu och det märks också i utbudet av sommarpratare. Möjligtvis är Janne Josefsson det enda undantaget som vågar säga det som inte är pk-stämplat i förväg. Det finns också bara en (och en halv) av sommarpratarna som t ex tar upp brottsutsattas perspektiv och utsatthet, medans det finns fler som desto mer okritiskt uttalar sig i motsatt riktning. Den obalansen är skamlig, om något. Försök att tysta ned och etikettera åsiktsmotståndare föder ingen respekt, utan precis det motsatta. Så skäms du som känner dig träffad, du och ingen annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SR P1 kl. 13.00-14.30 / Repris vardagar kl 22.30, helger kl 22.05.