Sommarpratare

30 juli 2017 – Fredrik Backman

Rösta och ge ditt omdöme.

Söndag 30 juli 2017 kl 13.00 sommarpratar författaren Fredrik Backman.

Fredrik Backman är författare och debuterade 2012 med En man som heter Ove som getts ut i 40 länder och sålts i 2,5 miljoner exemplar.

Lyssna på sommarprataren


Du kan förhandslyssna redan på morgonen från kl 07.00 den aktuella sändningsdagen (dock med förkortad musik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

3 reaktioner på ”30 juli 2017 – Fredrik Backman”

  1. Han skrev “En man som heter Ove”, om en vanlig gubbe i ett vanligt radhus. I sommarpratet ger han en väldigt jordnära, trovärdig och sympatisk bild av hur det är att vara lite knepig, att otippat bli författare och plötsligt nå internationell framgång. Jag föll som en sten.

  2. Hej Fredrik! Om du skulle läsa det här, så ville jag bara säga att jag tyckte verkligen om ditt sommarprat. Det var skönt ärligt, huvudet på spiken och med glimten i ögat på samma gång. Och ville bara säga också.., att jag är heller inte lätt att imponera på. Nu vill jag gärna läsa “En man som heter Ove”. Ditt sommarprat var faktiskt ett av dom få bästa jag lyssnat till, och jag har lyssnat på många. Ha en skön sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *