Sommarpratare

19 juli 2017 – Tommy Ivarsson

Rösta och ge ditt omdöme.

Onsdag 19 juli 2017 kl 13.00 sommarpratar Tommy Ivarsson.

Tommy Ivarsson från Kungälv blev framröstad till lyssnarnas sommarpratare 2017. Sommarpratet kommer att handla om hans yngste son Jonathan som dog 2015 efter tre års väntan på nya lungor.

Tommy Ivarsson är 49 år och bor i Lökeberg utanför Kungälv tillsammans med frun Gunilla och sonen Christian.

Lyssna på sommarprataren


Du kan förhandslyssna redan på morgonen från kl 07.00 den aktuella sändningsdagen (dock med förkortad musik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

22 reaktioner på ”19 juli 2017 – Tommy Ivarsson”

 1. Otroligt gripande, många tårar och även skratt?Hög igenkännings faktor. Starkt av dig att delge dina innersta känslor och de fina orden till storebror. All lycka till er❤️❤️

 2. Otroligt gripande,och vilken fin pappa.jag grät floder,så vackert så äkta så starka känslor ja hittar inga ord Så mycket kärlek❤

 3. Så otroligt starkt vackert och berörande. Varmt och känslofyllt berättat❤️ Önskar er en fin sommar.

 4. Har haft förmånen att få följa Tommy under de senaste åren! Hans, Jontes och familjens kamp är fantastisk och det är en stor konst att kunna göra något så positivt av något så fruktansvärt tragiskt! Jontefonden sätter strålkastarljuset på donationsfrågan och det behövs! Ett underbart program Tommy! Hade iofs inte väntat mig nåt annat❤️

 5. Tack för ett fantastiskt program du gav mig mod och styrka. Lever med en svårt sjuk make där vårt liv går upp och ned.
  Jag kände igen mig i mycket trots att man lever med oro och vad framtiden bär med sig. Så kan man ibland skratt och göra roliga saker.
  Trots en stor sorg måste man ha en knuta humor.
  Tack
  HELENA

 6. Fint och genomtänkt program av en drabbad men fantastisk förälder. Saknad och sorg gör olika avtryck i våra liv, men att ha förmåga att kunna göra ett sådant här sommarprogram är väl en sällsynt vacker hyllning till livet. Ni har gjort det bra, familjen Ivarsson.

 7. Med det mest gripande sommarprat jag lyssnat på. Otroligt fint berättat med känslor som verkligen berör en. Tiden den stannar medan lyssnar. Även fin musik.???

 8. Ett kollektivt TACK till alla som lyssnat och till er som i kommenterna ovan visat mig stor värme genom att skriva så fina ord – kärlek till er❤️ Jag är djupt rörd av era tankar och omdömen!

 9. Så mycket glädje och sorg samtidigt, inte ett öga är torrt. Detta är en familj att beundra!

  Grattis till ett fantastiskt sommarprat som inspirerar och berör!

  Fortsatt lycka till med att sätta guldkant på familjers vardag!

 10. Jag beundrar er att ni har kunnat behålla er livsglädje trots er stora sorg över att ha mist Jonte. Jag tror Jonte ler och skrattar med er i sin himmel. Stolt och glad över sin fina familj.❤️

 11. Så vackert och äkta blir berörd och känner att detta är tyvärr ibland det äkta livet vi får inte med oss alla hela vägen.
  Kram på er hela familjen och håll ihop ni är starka

 12. Tack Tommy och din familj för att du delade er historia, den belyser vikten av organdonation och att vi ska ta vara på de dagar vi har med våra nära. Livet är skört. All kärlek till er familj och tack än en gång för din ärliga livsberättelse.

 13. Fantastiskt fint berättat om en så svår tid och upplevelse. Gav många tårar men också chans till perspektiv och reflektion. Fick mig att stanna upp och värdesätta det jag faktiskt har. Tack för det och kram till dig och de dina.

 14. Finns inte nog med stjärnor på himlen för att betygsätta Tommys sommarprat. Djupt rörd, all kärlek o styrka till familjen.

 15. Otroligt bra och viktigt sommarprat. Jag grät nästan från början till slut av att det var vackert, sorgligt och en oerhört känslomässig livsberättelse. Den väckte mycket tankar och reflektioner inom mig. Jag beundrar dig och din familj hur starka ni är! Tack Tommy för att du delade med dig av din historia, ett av de bästa sommarpraten nånsin!

 16. Tack , för att du orkade sätta ord på ert liv. 2015 genomgick jag 2 organ transplantationer på Sahlgrenska . Känner så igen maktlösheten när man inte själv kunde påverka utgången. Är så oerhört tacksam över livet. Mina tankar går till er och Jonathan.Många ängla kramar till er ??????????????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *