Sommarpratare

29 juli 2017 – Lisa Ekdahl

Rösta och ge ditt omdöme.

Lördag 29 juli 2017 kl 13.00 sommarpratar sångerskan Lisa Ekdahl.

Lisa Ekdahl är musiker och sångerska. Ekdahl var 2016 den mest googlade personen i Sverige. Slog igenom 1994 med debutalbumet Lisa Ekdahl.

Mitt program kommer bland annat handla om sena nätter i Paris, Lou Reed, mötet med döden, och om rätten att vara sig själv.

Lyssna på sommarprataren


Du kan förhandslyssna redan på morgonen från kl 07.00 den aktuella sändningsdagen (dock med förkortad musik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

12 reaktioner på ”29 juli 2017 – Lisa Ekdahl”

 1. Svårartad flumminflammation. Man har förvisso rätt att vara hur man vill, men man har inte rätt att kräva att andra måste tycka om det.

  1. AnneMarie, jag tror knappt mina ögon när jag läser din kommentar! Vi har nog inte lyssnat på samma program… men du kan ju gör ett bättre program själv nästa säsong.

 2. Till Lisa för ett fantastiskt program!
  Tack Lisa för ett “sommar” som gick rakt in i hjärtat på mig. Jag har nyligen förlorat min far och dina ord blev så levande för mig. Pappa var sjuk i 14 år och sina sista veckor tillbringade han isolerad på sjukhus. Han var så trött och sjuk men höll ut dag efter dag för att till slut somna in när han var ensam i rummet. Min bror hade åkt hem till sig och jag var på väg till sjukhuset för att åter igen sitta vid pappas sida. Personalen var hos honom på morgonen och en timme senare när de kom in var han livlös.
  Min far var också, precis som din, mån om att det praktiska skulle fungera och mina funderingar kretsar mycket kring om det var det som fick honom att fortsätta hålla kvar vid livet trots att han var så trött. Först var jag ledsen för att jag inte var närvarande när han tog sina sista andetag men efter att han senare hade kommit till mig i en dröm och vi tagit ett sista farväl kändes allt lättare.
  För övrigt tyckte jag väldigt mycket om musiken du hade valt. Ulrika

 3. Hade tänkt stänga efter 10 minuter, men gjorde inte det. Glad för det. Programmet växte och växte. Så många bra ord du satte på svåra saker. Ett program att sugas in i. Tack, Karin

 4. Kära Lisa!
  Vilket fantastiskt sommarprogram! Och vilken fantastisk musik du skapar. Tack från hela mitt hjärta.

 5. Tack LISA?
  För ett underbart sommarprogram. Sån härligt stark självkänsla och ta för sig av livet som du har, får man leta efter
  och likaså din livslust, lekfullhet och orädd för förändringar
  Tack från ❤️ av det du delade. You made My day

 6. Tack underbara Lisa ? för att Du är just Du och för ett fantastiskt sommarprogram som hade allt, i mitt tycke. Det var poetiskt, vackert, innerligt, sorg och glädje allt blandat i en härlig kompott av visdom. Helt klart en fullpoängare ?

 7. I flera år har jag tänkt att du är en av Sveriges bästa poeter som kan smycka ett ögonblick med de vackraste ord så det känns in i hjärteroten. Tack för din inspiration och styrka och att du har gjort det lite lättare för mig som låtskrivare.
  Tusen tack för ett fint program! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *