Sommarpratare

20 augusti 2017 – Stina Ekblad

Rösta och ge ditt omdöme.

Söndag 20 augusti 2017 kl 13.00 sommarpratar Stina Ekblad.

Sista sommarprataren 2017 är Stina Ekblad som är en av Sveriges mest hyllade skådespelare.

Jag kommer att prata om musik och poesi.

Lyssna på sommarprataren


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

2 reaktioner på ”20 augusti 2017 – Stina Ekblad”

 1. Tack kära Stina!
  Förutom Ditt vackra så känsliga och numera “bortglömda” språk, så har Du en så unik framtoning, med all klokhet i botten och en personlighet som jag (och många andra) älskar..Framtiden kommer att älska Dig mer än nutiden!.
  Att Du fick lida för att i ett ögonblick talat för amning, det är absolut inget Du ska lida för! Skämmas borde de göra i stället.Ja de som presenterade Dina så viktiga känslor och insiktsfulla fundamentalt viktiga saker som “perversa”!
  I UNFPA så är det en “key” för all familjeplanering, tro mig! Och det är viktigare än allt annat på lilla Jorden. Jag hade 11TUSEN unga kvinnor anställda i Bangladesh på 70-talet, och alla var för amning! Så många skäl finns ju! Var stolt över Dig, jag är det i alla fall!
  För övrigt så kanske några ord från Dig nådde min döende älskade storasyster Solveig häromdan Ja, “att döden kan vara snäll”.. Det nådde mig i alla fall, och känn att Du är en medmänniska som älskas av många, Du ger oss i klartext mycket av det vi ständigt söker! Tack för att Du finns älskade kära Stina!
  Du är verkligen älskad av fler än Du tror!
  Önskar ni vidarebefordrar till Stina, Nisse OK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *