Sommarpratare

28 juni 2017 – Johan Hakelius

Rösta och ge ditt omdöme.

Onsdag 28 juni 2017 kl 13.00 sommarpratar Johan Hakelius.

Johan Hakelius är chefredaktör på tidningen Fokus samt författare.

Lyssna på sommarprataren

Du kan förhandslyssna redan på morgonen från kl 07.00 den aktuella sändningsdagen (dock med förkortad musik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

10 reaktioner på ”28 juni 2017 – Johan Hakelius”

  1. Heja Hakelius! Äntligen en sommarpratare som inte bara talar om sig själv utan ville berätta något.

  2. Näää. Detta var ingen höjdare. Jag kom på mig själv att börja spela wordfeud mitt i allt ihopa, fyllde på lemonad och små pratade med tonåringarna som var på väg ut. Ofokuserad å lätt uttråkad. Synd!

  3. Hej Johan Hakelius. En strimma ljus över det grådaskiga kultursverige. Vi slapp tråkiga pekpinnepostillor över det vi ändå aldrig haft möjlighet att påverka men istället upplyftande berättarglädje från lord Wellingtons märkliga liv som rent pedagogiskt har mer att säga oss än all denna sörja av tungsinne som dessvärre annars dominerar de flesta radioprogram.

  4. Tack för ett bra sommarprogram! Underbart med någon som inte “fläker ut” sig själv utan har något intressant och genomtänkt att berätta. Kul med länkar till konstverken! Bra musik! Jag är mycket nöjd!

  5. Läser man vad det ska handla om, innan man lyssnat på det, så låter det kanske trist. Men… Superbra. Fängslande historier, och jag lärde mig mycket nytt. Man bör dock följa med via internet, för att samtidigt se de porträtt som han pratar om. Ett av mina favoritsommarprogram genom alla tider. Och, jag höll på att glömma… musiken var så udda mot ämnet, men jag älskar musiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *