Sommarpratare

9 juli 2017 – Janne Josefsson

Rösta och ge ditt omdöme.

Söndag 9 juli 2017 kl 13.00 sommarpratar journalisten Janne Josefsson.

Janne Josefsson är programledare och reporter på SVT:s Uppdrag granskning som fått Stora Journalistpriset två gånger och Föreningen Grävande Journalisters pris Guldspaden fyra gånger.

Lyssna på sommarprataren


Du kan förhandslyssna redan på morgonen från kl 07.00 den aktuella sändningsdagen (dock med förkortad musik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

13 reaktioner på ”9 juli 2017 – Janne Josefsson”

 1. Bra men inte bäst. Historien med stringtrosorna hade varit bäst oberättad. En del bra sanningar sades, t ex om den alltmer förtunnade yttrandefriheten och hyckleriet kring densamma, det var välbehövligt. Musiken var mestadels ok, men det blev för många avbrott. Bra kan bli bättre. Nu låter jag sur, men jag är bara lite besviken, det ordnar sig.

 2. Tack Janne!!Jag tyckte att programmet var väldigt bra! Han var modig, med sina kommentarer om mycket som händer i Sverige idag och så fri från Pk. En mycket bra sammansatt program.

 3. Tråkigt och intet nytt.
  En självgod sommarpratare, tråkigt med politiska åsikter i sommarprogrammet. Tummen ned.

  1. “Politiska åsikter”?? Vilken partipolitk tyckte du han förespråkade då om man får fråga?

   Själv tyckte jag att han förespråkade vikten av demokrati och yttrandefrihet. Något som tyvärr börjar bli på dekis i dagens Sverige.

   Därför är röster som Janne Josefssons extra viktiga i dagsläget och får mer än gärna uttrycka “politiska åsikter”, dvs betona vikten av demokrati och yttrandefrihet.

 4. Janne Josefsson har tillräckligt ofta rätt. En klok människa och journalist. Härligt musikval!

 5. Orädd och rättfram journalist. Raritet bland dagens vänster agendasättare. Bra program! Tankeställare. Tack!

 6. En bra journalist. Orädd och kunnig. Intressant att att lyssna på. Tyckte om programmet.

 7. Janne Josefsson är en av de få lysande stjärnorna på journalisthimlen. Orädd, konsekvent samt ständigt sökande efter sanningen oavsett om han måste rota till höger eller vänster. Må han få leva och verka många år till!

 8. Janne J är underhållande, men han hanterar sanningen alltför slarvigt i önskan att få braskande rubriker. Jag kände mig lurad när jag i P1 Medierna fick bakgrunden till de s.k. bokbålen. Ledsamt när granskarna behöver granskas.

 9. Jag gillar det Janne gör, men jag orkade inte lyssna klart på detta (må hända så blev det bättre). Det enda jag kunde tänka på när jag lyssnade, var hur självgod han är. Efter varje låt (kändes det som) inledde han med frasen, “Det är jag som är Janne Josefsson” och fortsatte med någon harang om hur han inte passar in, eller vad duktig han är. Som jag sa, jag gillar Janne Josefssons reportage, men när Janne ska prata om sig själv, blir det fel. Då inser man hur högt han skattar sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *