Sommarpratare

19 augusti 2017 – Ruben Östlund

Rösta och ge ditt omdöme.

Lördag 19 augusti 2017 kl 13.00 sommarpratar Ruben Östlund.

Östlund är en prisad och hyllad regissör.

Mitt program kommer att handla om “Rutan” – en symbolladdad plats som skall påminna oss om vår roll som ansvarstagande medmänniskor. När programmet sänds finns det redan tre “rutor” i världen. En i Värnamo, en i Grimstad, Norge och en i Vestfossen, Norge. Kanske kommer jag också berätta lite om hur “Rutan” blev långfilmen “The Square” och hur det känns att vinna Guldpalmen i Cannes.

Lyssna på sommarprataren


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

2 reaktioner på ”19 augusti 2017 – Ruben Östlund”

  1. Ruben Östlunds sommarprogram var det intressantaste på säsongen. Visserligen har jag inte lyssnat riktigt på alla, bara på dem som väckte mitt intresse. Ruben Ö använde tiden föredömligt, till samhällsfrågor och konst, inte så mycket privat. Heja Ruben!

  2. Alltid tråkigt när någon använder fakta fel för att “bevisa” den egna uppfattningen. I Titanic katastrofen dog 1352 av männen ombord (80%) och 109 kvinnorna (25%). Att fler män (338) räddades mot 316 kvinnor kan inte användas som argument för det Ruben framförde när fördelningen i utgångspunkten var så olik. Jag tycker det är en förolämpning mot alla de som tydligen inte bar sig så illa åt som Ruben tydligen vill påskina att de flesta gör. Dålig grundforskning eller bara medveten faktaförvanskning för att bevisa egen uppfattning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *