Sommarpratare

27 juni 2017 – Dogge Doggelito

Rösta och ge ditt omdöme.

Tisdag 27 juni 2017 kl 13.00 sommarpratar Dogge Doggelito.

Douglas León, som han egentligen heter, är artist, låtskrivare, författare, debattör mm.

Lyssna på sommarprataren

Du kan förhandslyssna redan på morgonen från kl 07.00 den aktuella sändningsdagen (dock med förkortad musik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

8 reaktioner på ”27 juni 2017 – Dogge Doggelito”

  1. 5 stjärnor till Dogge Doggelito. Mycket bra sommarprat. Intressant hela tiden, roligt. Ville bara höra mer. Bra gjort Dogge.

  2. Säger som förgåebde talare, vill bara höra mer! Jag diggar dig Dogge, dessutom får du årets första 10 poängare. En fullpott! ⭐️

  3. Dogge vet konsten att engagera lyssnaren, han är en i det närmaste mästerlig berättare. En klar Vintervärd också, om jag får bestämma.

  4. Blir så otroligt berörd av hans sommarprat, sorgligt, roligt och ärligt!
    Är själv uppvuxen i Botkyrka, gick i Storvretsskolan. Vi var flera syskon. Föräldrarna skilda, vanliga knegare, fanns aldrig pengar över, inga märkeskläder, utlandssemestrar eller dyra tv-spel. Vissa månader var även hyran och maten svår att få ihop. På somrarna skrapade föräldrarna ihop till husvagnssemester och vi älskade det! Hade en lycklig barndom med mycket värme, sammanhållning och humor. Vettiga värderingar och lärde oss att inte ta något för givet.

  5. Mycket bra låtar tycker jag, trots att jag aldrig varit särskilt intresserad av hans musik annars. En mycket skicklig berättare är Dogge och extremt underskattad. Det går inte att ta miste på att det också finns ett ganska skarpt intellekt hos den här mannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *