Sommarpratare

17 augusti 2017 – Tobias Forge

Rösta och ge ditt omdöme.

Torsdag 17 augusti 2017 kl 13.00 sommarpratar musikern Tobias Forge.

Forge är bandledare i den framgångsrika och internationellt hyllade hårdrocksgruppen Ghost. Bandet spelar alltid maskerade och deras verkliga identitet har länge varit ett ämne för spekulationer.

Jag ska prata om min bakgrund och hur det aldrig riktigt blir som man tänkt sig.

Lyssna på sommarprataren


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

10 reaktioner på ”17 augusti 2017 – Tobias Forge”

 1. Tobias är ett musikaliskt geni & har en underbar berättarröst som kan få vem som helst intresserad att lyssna även om man inte är ett fan.
  Hoppas på att Tobias kommer gästa programmet framöver också för jag vill höra mera ?
  Hell Tobias ????

 2. Jag hoppas få höraTobias i programmet någon mer gång ,jag har aldrig lyssnat så på en sommarpratare som han. Han trollbinder än om han så pratar eller sjunger,man vill aldrig sluta lyssna.?

 3. Tobias är en fenomenal musiker. Varje sång av honom kan jag direkt ansluta till den. Musiken som han har producerat har hjälpt mig genom några svåra och besvärliga situationer. En utmärkt intervju, tyckte verkligen om det! Ser fram emot nästa album. Bra gjort Tobias!

 4. Fantastiskt och gripande sommarprat. Ett musikaliskt geni och entertainer av världsklass som har gåvan att trollbinda sin publik både i sång och tal. Väldigt behaglig röst att lyssna till och charmig dialekt!
  Tobias är bäst!

 5. Oerhört intressant, underhållande och gripande sommarprat av Tobias Forge.

  Hade varit kul att höra honom nämna något lite mer om sina band före Ghost (Repugnant, Subvision m.m.) eftersom han har gjort oerhört bra musik före Ghost också. “Epitome of Darkness” med Repugnant är definitivt en av dom bästa svenska death metal-plattorna.

  Hoppas definitivt få höra Tobias i “Vinter i P1”.

 6. Såå spännande att höra Tobias sommarprat. Han är verkligen bra på att berätta och berörde så mycket. Hans musik är fantastisk och nu fick vi lära känna honom lite också. Hoppas han får göra fler program!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *