Sommarpratare

11 juli 2017 – William Spetz

Rösta och ge ditt omdöme.

Tisdag 11 juli 2017 kl 13.00 sommarpratar skådespelaren William Spetz.

William Spetz är skådespelare som turnerade under våren med den hyllade soloföreställningen Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? Skriver och medverkar i humorprogrammet 22 kvadrat i P3.

Lyssna på sommarprataren


Du kan förhandslyssna redan på morgonen från kl 07.00 den aktuella sändningsdagen (dock med förkortad musik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

11 reaktioner på ”11 juli 2017 – William Spetz”

 1. Tack Williman för ditt fina program om du visste vad jag både skrattade och grät ja faktiskt.
  Jag kände igen mig i så mycket, jag själv är en norrlänning som har upplevt så mycket likt dig fast jag är 60 + och hamnade i Stockholm 1972.
  Min Mormor var en väldigt rättvis person men tyvärr gick bort när jag var bara 5 år MEN
  Min Mamma som gick bort i November i fjol 90 år var så lik i sättet som din Mormor så jag bara satt fastklistrad i radion när du pratade om allt som du hade varit med om.
  Fantastiskt att du som är så ung kan uttrycka din kärlek till din mormor det är inte många som kan erkänna det i dagens samhälle, det är så mycket som de unga är fast i nu och som jag tycker beter sig som vilsna zoombier, tyvärr.
  Ha ett rikt liv och skratta mycket och tack än en gång för ditt sommarprogram. / Eva från “Flata” (Strömsund i Jämtland kallas så sen länge)

 2. William! Det var faktiskt heeelt underbart! Nu har alla redan sagt det redan, och jag kan inte annat än att instämma. Tycker att det är så fint att du är ödmjuk – fortsätt med det! Vad som än händer! Och din självironi – är underbar! Tenderar bli en bristvara bland dagens inflation av selfies, socialt mediaflöde och personligt varumärkesbyggande…

  Anyway, är såå nyfiken… hur har det gått med Erik Rapp? Hur slutade chattebn? Eller – slutade den ens? 😉

 3. En ung man med mycket mogna och kloka tankar och iakttagelser. Må han fortsätta sina funderingar och fortsätta dela med sig av dem till resten av världen! Det ska bli intressant att följa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *