Sommarpratare

3 augusti 2012 – Ebbot Lundberg – Artist, låtskrivare

Rösta och ge ditt omdöme.

Presentation:

”Kaftanklädd frontman för popbandet The Soundtrack of our lives (TSOOL) som nu är ute på sin avskedsturné. 1996 släpptes deras debutplatta, och de kom att bli ett av Sveriges flitigaste turnéband.”

>> Läs hela presentationen på Sveriges radios hemsida.
Där kan du även höra programmet i efterhand eller ladda ner som podradio och MP3. Vi rekommenderar att lyssna på sommarpratare när man kör bil, ett bra sätt att hålla sig vaken!

Recensioner av Ebbot Lundberg som sommarpratare 2012:

GP – Göteborgs posten

”Ebbot Lundberg bör ha slagit något slags rekord i antal spelade låtar i sitt Sommar. Och det är naturligtvis rätt av en rocksångare att låta musiken stå i fokus. När den dessutom elegant vävs in i Soundtrack Of Our Lives-stjärnans berättelse blir det ett klart lyckat grepp.”
Läs hela recensionen på gp.se.

HD – Helsingborgs dagblad

”Torbjörn “Ebbot” Lundberg kom till jorden en dag i februari 1966. I Kina var det Eldhästens år och individerna då framfödda ansågs rebelliska. I Europa puttrade revolutionen, åtminstone inom musiken och modet och konsten och någonstans där föddes alltså Ebbot Lundberg. ”
Läs hela recensionen på hd.se.

Aftonbladet

“Trivsamma barndomsminnen, spridda anekdoter, tids-flum, musikalisk inspiration, psykedelia. Mer rock’n’roll hade varit önskvärt från en av Sveriges coolaste rockare. Jag har personligen inte – förrän deras sista skiva som kom i våras – varit ett särskilt stort fan av det mycket uppskattade rockbandet Soundtrack of our lives. Men frontmannen Ebbot Lundberg har alltid varit en formidabel personlighet.”
Läs hela recensionen på aftonbladet.se.

Desmond in a tutu

”Hiss: När du härmar tyska journalister, fast med kinesisk brytning. Diss: Frågan är om jag KAN stå ut med psykedeliska musiken så länge till?”
Läs hiss och diss av Aron Andersson.

Musiken i programmet:

Här följer Ebbot Lundbergs låtlista över de låtar som han spelade som sommarpratare.


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *