5 reaktioner på ”2 augusti 2012 – Elise Lindqvist – Volontär”

 1. En gripande framställning av ett livsöde, en livsberättelse som gick rakt in i hjärtat
  Ditt mod att berätta gjorde ett starkt intryck. Stor kram och tack.
  Högsta poäng

 2. Tack Elise!
  ……för ditt fantastiska Sommarprogram! Idag har jag lyssnat för andra gången och mina tårar rann lika mycket idag som de gjorde första gången jag lyssnade. Jag blev så berörd av din öppenhet, ärlighet och raka sätt att berätta om dina innersta hemligheter, men också över din glädje, tacksamhet och hur du nu finns till för alla de kvinnor som så väl behöver dig och din hjälp!

  För några veckor sedan hittade jag ett underbart hus i Smygehamn, där jag har mitt sommarhus. Det är ett fantastisk hus med en helt insynsskyddad trädgård, som en riktig oas. När jag gick runt i trädgården kändes det som att jag kommit till Paradiset och en stark syn kom för mig om att jag kunde köpa huset och driva verksamhet och boende för kvinnor som behöver byta miljö, stärka sin självkänsla, få frid och ro och tillsammans med andra kvinnor och få ett uppbrott från världen utanför. Jag har vänt mig till Socialstyrelsen, Kommunen, Kvinnojouren och andra instanser, men svensk byråkrati är inte helt enkel. Det verkar svårt…..

  När jag nu lyssnade på dina slutord, fick jag ny energi. Det måste finnas en mening och jag ska ta nya tag i min önskan om att uppfylla MIN dröm. För närvarande arbetar jag som polis i Malmö, men känner att jag istället för att arbeta MOT människor, som vi poliser ofta gör, vill jag nu arbeta MED människor, som vill förändra sig och sitt liv.

  Jag önskar dig, Elise, all lycka till på din fortsatta väg!
  Än en gång STORT TACK för ett mycket, mycket fint program!

  Vänliga hälsningar,
  Jeanette Larsson, Malmö

 3. Såg TV-programmet. Gud behöver sådana redskap som kan ge ut hans kärlek till människor på livets baksida. Finns möjlighet att lyssna på sommarprogrammet? Det verkar inte finnas i Sveriges Radios arkiv.
  Jag hjälper till inom LP

 4. Det mest gripande sommarprogram jag hört!
  Vem kan vara opåverkad efter ett sånt program eller ett sånt liv som du haft Elise? Har lyssnat ett antal gånger på programet och blir lika tagen varje gång!
  Det FINNS änglar på jorden, o DU är en av dem! Din berättelse har gått in i människor så också ditt val av musik i programmet! Jag önskar dej av hela mitt hjärta ett långt o gott liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *