Sommarpratare

24 juni 2012 – David Hellenius – Programledare

Rösta och ge ditt omdöme.

Presentation:

Har lett underhållningsprogrammen Let’s Dance och Hey Baberiba. I det sistnämnda blev han framförallt känd för imitationerna av Kungafamiljen. Inledde tv-karriären genom ett jobb på TV4:s barnprogram Rallyplaneten.”

>> Läs hela presentationen på Sveriges radios hemsida.
Där kan du även höra programmet i efterhand eller ladda ner som podradio och MP3. Vi rekommenderar att lyssna på sommarpratare när man kör bil, ett bra sätt att hålla sig vaken!

Recensioner av David Hellenius som sommarpratare 2012:

GP – Göteborgs posten

”Om Sommar varit direktsänt hade David Hellenius förmodligen varit rätt nervös i lördags – hur skulle han kunna toppa Anja Pärsons fina program? Men seriens styrka är variationen, och Hellenius har en helt annan ton. Redan som liten tittade han rakt in i kameran och lärde sig att gå och prata samtidigt, säger han – för han är ju inte bara tv-programledare, utan även komiker.”
Läs hela recensionen på gp.se.

HD – Helsingborgs dagblad

”Strunta i kronologin”, var producenten Henrik Johnssons första tips för ett lyckat sommarprat i en artikel i Aftonbladet igår (23/6). Det rådet lydde nu inte David Hellenius, tvärtom.”
Läs hela recensionen på hd.se.

Aftonbladet

”På midsommardagen drog Sommar-redaktionen till med ett känslosprängt ­avslöjande från Anja ­Pärson. Dagen efter bjöd man på en trevlig svensk tv-­underhållare som pratade trevligt om sina trevliga framgångar i jobbet. Det var vardag i sommarpratarfabriken igen.”
Läs hela recensionen på aftonbladet.se

Musiken i programmet:

Här följer David Hellenius låtlista över de låtar som han spelade som sommarpratare.


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *