Sommarpratare

23 juli 2016 – Carola Häggkvist

Rösta och ge ditt omdöme.

Lördag 23 juli 2016 kl 13.00 sommarpratar Carola Häggkvist.

Carola är en av Sveriges genom tiderna mest hyllade artist, en av få som omnämns med endast förnamn. Slog igenom som 16-åring med Främling i Melodifestivalen 1983. Programmet sågs av drygt sex miljoner tittare och skivan sålde i över en miljon exemplar. Har släppt över 30 album med stor musikalisk bredd.

Lyssna på programmet

Läs mer på Sveriges Radios hemsida (öppnas i en ny flik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

5 reaktioner på ”23 juli 2016 – Carola Häggkvist”

  1. Bästa sommarprataren någonsin. Öppet o innerligt lämnar Carola ut sitt liv för oss lyssnare med en så kärleksfull ton. Tack!

  2. Självgodheten står mig upp i halsen. Varför denna människa måste stoltsera med sina goda gärningar är ett mysterium.
    Goda gärningar är knappast något man behöver slå sig för bröstet om. De utförs som en naturlig och självklar del av livet (i synnerhet som denna superkvinna ser sig som Guds utvalda).
    Jag är ledsen men alltsammans får en fadd eftersmak.

    1. Vad är problemet med att någon faktiskt försöker att göra skillnad i praktiken? Kanske kan du se detta som ett exempel på att det går att agera. Hur många goda gärningar kommer du att utföra? Hur många flyktingar kommer du ta emot i ditt hem? Hur många hemlösas hår kommer du att tvättat? Eller väljer du att sitta still på din stol och kritisera de som faktiskt gör något? Valet är ditt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *