Sommarpratare

2 augusti 2016 – IJustWantToBeCool

Rösta och ge ditt omdöme.

Tisdag 2 augusti 2016 kl 13.00 sommarpratar IJustWantToBeCool (Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson).

Komikertrion IJustWantToBeCool bestående av bröderna Beer och deras kusin Joel Adolphson slog igenom 2012 med sketcher på Youtube. Har 500 000 följare och deras videoklipp har visats uppåt 100 miljoner gånger.

Läs mer på Sveriges Radios hemsida (öppnas i en ny flik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

4 reaktioner på ”2 augusti 2016 – IJustWantToBeCool”

 1. Mycket jobbigt att lyssna på tre självcentrerade omogna grabbar
  som bara kunde tala om sig själva precis hela tiden utan avbrott.
  Skulle vara någon slags humor som absolut inte gick fram hur mycket de försökte och spelade över . Tragiskt utan självinsikt.
  Svårt att veta vad de ville ha sagt och vart de ville komma.
  2,55 är ett aldeles för högt omdöme då de har jobbat så duktigt för att nå den absoluta botten av sommarens ALLA progran.

 2. Ett verkligt bottennapp. Det sämsta jag hört i år i denna serie. Hyperhajpade och självtillräckliga navelskådare som bara är jobbiga att lyssna på. Den s.k. humorn var bara pinsam. Valde att stänga av eftersom det efterhand bara blev alltmer forcerat och meningslöst. Hur kan SR släppa fram sådant dravel?

 3. Jobbigt. Skitjobbigt. Kan dock tänka mig att mina tonårsbarn eventuellt skulle kunna hitta någon humoristiskt in något av detta trams.

 4. Lyssnade på det enbart för att försöka förstå min dotter. Jag förstår henne ännu mindre efter det här. Usch, vad dåligt. Humor som i mitt tycke är helt fri från intelligens och finess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *