Sommarpratare

17 juli 2016 – Marit Paulsen

Rösta och ge ditt omdöme.

Söndag 17 juli 2016 kl 13.00 sommarpratar Marit Paulsen.

Suttit i EU-parlamentet för Folkpartiet (numera Liberalerna) i två omgångar. Hon har skrivit över 20 böcker och har 10 barn och 23 barnbarn.

Marit Paulsen har varit sommarpratare 1975, 1979 och 1995.

Lyssna på programmet

Läs mer på Sveriges Radios hemsida (öppnas i en ny flik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

3 reaktioner på ”17 juli 2016 – Marit Paulsen”

  1. Tack fina Marit för ett underbart sommarprat och fantastisk musik. Ett program helt i min smak, avkopplande,gripande,intressant. Ledsen att höra att detta var ditt sista officiella framträdande, men respekterar detta. Min mormor var född Björnerud,vem vet vi kanske är släkt!! Njut av livet,friheten och dina nära&kära. Tack än en gång?

  2. Tack Marit för dina ord som berörde mitt hjärta…även ditt musikval var helt i min smak . Lycka till med resten av ditt liv och tack för allt jobb du lagt ner i EU , det har du verkligen gjort bra !

  3. Tack Marit för din långa politiska gärning och förmåga att inspirera. Själv blev jag och några med mig uteslutna ur en politisk sekt på yttersta vänsterkanten 1974 med motiveringen att vi var alltför liberala när vi protesterade då “partilinjen” bestämt sig för ett medeltida synsätt på homosexualitet. Liberalism var i dessa kretsar ett grovt brott. När Jan Björklund hållit sitt Almedalstal i år och en kommentator med ironi påpekade att ingen kan kalla honom populist ty med den politiska positioneringen skulle partiet aldrig kunna vinna stöd från mer än 6-7% av väljarkåren. Äntligen förstod jag efter så många år av politisk vilsenhet att det var dags att bekänna färg och betala in medlemsavgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *