Sommarpratare

16 juli 2016 – Markus Krunegård

Rösta och ge ditt omdöme.

Lördag 16 juli 2016 kl 13.00 sommarpratar Markus Krunegård.

Musikern Markus Krunegård blev geniförklarad när han slog igenom som soloartist med albumet Markusevangeliet. Låten “Jag är en vampyr” blev Årets låt vid P3 Guld-galan 2009. Han har tidigare varit medlem i banden Laakso och Hets.

Lyssna på programmet

Läs mer på Sveriges Radios hemsida (öppnas i en ny flik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

En reaktion på ”16 juli 2016 – Markus Krunegård”

  1. Marcus! Så klok du är. Vilket underbart bra sommarprogram. 37 år är du “bara barnet” själv är jag snart 52år. Jag växte upp i Dals-Långed “finnar” som jobbade på bruken det fanns ju. Hörde en hel del om dem gjorde man ju men jag märkte inget konstigt. Att rasismen var så uttalad som du pratade om hade jag ingen aning om. Du är i alla fall bäst! Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *