En reaktion på ”Yukiko Duke 6 Augusti 2011”

  1. Hej!

    Jag minna Yukiko Dukes sommarprogram särskilt väl för i sitt program berättade hon om Kenzaburo Oes arbete mot bombningarna av Hiroshima. Han reste till området (minns ej när eller i vilket sammanhang) och skrev en litterär text om detta (en diktsvit eller dylikt), Oe berättade också om sin son som skrev en musik till detta och som anslöt till diktverket. Jag minns lite vagt men känslan finns kvar och jag skulle så gärna vilja veta vilket diktverk det var, vilket musikverk det är fråga om. Kan ni hjälpa mig? Jag närde en förhoppning om att det fanns en lista över musiken i programmet publicerad någonstans men har ej funnit någon sådan.

    Med vänlig hälsning
    Lars Eriksson (mejet är skrivet från mitt arbete men svaret vill jag ha till min hemmejladress)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *