Sommarpratare

Monika Nyström 20 Juli 2011

Rösta och ge ditt omdöme.

Det blir Monika Nyström, 35 år, från Åkersberga, som blir Lyssnarnas Sommarvärd 2011

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

5 reaktioner på ”Monika Nyström 20 Juli 2011”

 1. Hej Monika,
  Det var stora ord,mäktiga känslor,äkta tårar du drev fram även hos mig trots att
  jag är dubbelt så gammal som Du. Jag önskar dig och de dina allt väl! Alois

 2. Tack för ett berörande programm. Jag lyssnade och grät och berördes enormt. Jag har själv 2 barn på 19år och snart 22år. Plus ett mycket kärt barnbarn snart 8 månader. lycka till så mycket. kramar

 3. Tack, för ett sagolikt program.
  Du satte ord på känslor, som är svåra att beskriva – Kärlek, att leva, sorg.

  Har själv precis mist min mamma i cancer – hon mötte döden alldeles för tidigt – precis som din man.
  Många de frågeställningar som dina barn hade/har, är precis de har jag har med min egen son.

  Jag önskar verkligen att du träffar kärleken igen!

 4. Å Monika, vad mina tårar trillade när jag lyssnade på ditt program. Jag blev nyligen ensam efter att min man efter 34 år avled, han fick också fick cancer. Saknaden är enorm, mina barn är stora men deras saknad av sin pappa är säkert lika stor som dina små barns. Just det du sa om saknaden av att känna någons trygga armar om sin egen kropp, det är det som gör mest ont och att ha någon att prata om vardagen med. Gud vad jag saknar detta.

 5. Lyssnade på ditt program två veckor efter det sändes. Ett mycket fint program o så berörande. Jag är nästan dubbelt så gammal som du o har barn i din ålder barnbarn i dina barns ålder. Önskar dig o dina barn all lycka i framtiden!!!! Hoppas du finner kärleken igen!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *