Sommarpratare

Lördag 6 augusti 2016 – Magnus Uggla

Rösta och ge ditt omdöme.

Lördag 6 augusti 2016 kl 13.00 sommarpratar Magnus Uggla.

Magnus Uggla slog igenom 1977 med albumet Va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt. Gett ut 17 album och sålt miljontals skivor.

Varit med i flera filmer och pjäser. Spelat revy med Povel Ramel. Fått priset Rockbjörnen sju gånger, Karamelodiktstipendiet 1991 och Karl Gerhard-stipendiet 2005.

Magnus Uggla har tidigare varit sommarpratare 1986.

Magnus Ugglas officiella hemsida (öppnas i en ny flik).

Läs mer på Sveriges Radios hemsida (öppnas i en ny flik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

4 reaktioner på ”Lördag 6 augusti 2016 – Magnus Uggla”

  1. Magnus Uggla är kvalitet !! Vilken dramaturgisk genomtänkt berättelse. Distans till sitt Ego på ett humoristiskt sätt utan att fördenskull skippa allvar och substans.

  2. Det bästa jag hört av Magnus Uggla sedan jag såg honom på “Varning På Stan-turnen” på Domino 1977. Djupt imponerad. Vilken kille! Jag tog till mig varje stavelse av precis allt han berättade. Vilken retoriker! 5 poäng till Magnus! Går upp i topp tillsammans med Sara Mohammad.

  3. Uggla håller som vanligt toppkvalitet. en av Sveriges genom tiderna bästa låtmakare som vågar gå egen väg, det är courage! Stackars lilla mesen Kristian Luuk som tror han vet Ugglas bästa. Konstigt med alla förståsigpåare som tror de är lite förmer, när det sedan är Uggla som kammar hem folkets röster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *