Sommarpratare

9 augusti 2012 – Shima Niavarani – Skådespelare, artist

Rösta och ge ditt omdöme.

Presentation:

”Fick sitt genombrott 19 år gammal med föreställningen Autodidakt i enmansakt. Föreställningen turnerade med Riksteatern och hon stod själv för manus, regi, scenografi, ljussättning och skådespeleri.”

>> Läs hela presentationen på Sveriges radios hemsida.
Där kan du även höra programmet i efterhand eller ladda ner som podradio och MP3. Vi rekommenderar att lyssna på sommarpratare när man kör bil, ett bra sätt att hålla sig vaken!

Recensioner av Shima Niavarani som sommarpratare 2012:

HD – Helsingborgs dagblad

”Shima Niavarani debuterade som skådespelare, manusförfattare, regissör och producent på en och samma gång när hon nitton år gammal turnerade med föreställningen ”Autodidakt i enmansakt”. Då hade hon ingen som helst erfarenhet av skådespelaryrket utan hade bara på chans skickat in sitt manus till Riksteatern och fått napp. ”
Läs hela recensionen på hd.se.

Aftonbladet

”Jag vet inte hur många tusentals ord Shima Niavarani hann med mellan de genomtänkta låtvalen. Knappt ett enda kändes onödigt. Normalt vid en sådan här recension ägnar du tid åt förberedelser. Du läser på om sommarvärden, har det släppts något av nyhetsvärde på förhand, normalt journalistiskt arbete. ”
Läs hela recensionen på aftonbladet.se.

Desmond in a tutu

”Hiss: Michael Jackson har nu spelats lika många gånger som Hasse & Tage. Men det gör inget. ÄLSKAR Michael Jackson. Diss: Att du pratar så väldigt intensivt. Det är inget barnprogram det här vet du. Det är ett vuxenprogram. Det är P1.”
Läs hiss och diss av Aron Andersson.

Musiken i programmet:

Här följer Shima Niavaranis låtlista över de låtar som hon spelade som sommarpratare.


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *