Sommarpratare

28 juni 2013 – Sarah Dawn Finer, artist

Rösta och ge ditt omdöme.

Sarah Dawn Finer, föddes 14 september 1981 i Stockholm. Hon är född och uppvuxen i Sverige, men har brittiskt och amerikanskt påbrå.

Finer är en svensk sångare, låtskrivare, skådespelare och programledare.

Hon medverkade i olika typer av musik, teater, film och tv innan hon år 2005 gav ut sin första EP med eget material. Efter det har hon släppt flera skivor.

Recensioner av Sarah Dawn Finer som sommarpratare 2013:

GP – GÖTEBORGS POSTEN
“Hon pratar hybris inom artistvärlden, prestationsångest, kommer ut som perfektionist och hyllar sin “färgstarka multikulti-familj” där hon själv var den uppmärksamhetstörstande lillasystern. Jag fnittrar till hysteriska anekdoter om hur Art Gartfunkel rymmer från ett badrum och flyr Scandinavium under pågående konsert. Eller då Sarah Dawn Finer själv tar i så hon kräks, omtöcknad och med uppsvullet öga, i rollen som Lucy på Chinateatern i musikalen Jekyll & Hyde.”
Läs hela recensionen på gp.se.

HD – HELSINGBORGS DAGBLAD
“Dock: här och där gräver hon sig ändå lite djupare. I beskrivningen av det frilansande artistlivets osäkerhet bränner det till. När hon berättar om den gnagande rädslan för att säga nej, för att bli sjuk, för att bli ersatt av någon av alla de som står i den till synes oändliga kön bakom en, och hur den, till slut hotar hennes hälsa är hon något intressant på spåren.”
Läs hela recensionen på hd.se.

AFTONBLADET
“Det är modigt, och oerhört privat, men jag förstår precis varför hon berättar det. För alla där ute, som ännu är kvar i den känslan, och tror att de inte kommer vidare. Hennes resa till självkänsla hade jag gärna hört mer om. Men Sarah vill ta oss med bland minnena från en brokig artistkarriär, som började redan i tonåren. ”
Läs hela recensionen på aftonbladet.se

Musiken i programmet:

Här följer Sarah Dawn Finers låtlista över de låtar som hon spelade som sommarpratare.

Lyssna på Sarah Dawn Finers sommarprat igen:

Lyssna: Sarah Dawn Finer

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *