Sommarpratare

27 juli 2015 – Alice Teodorescu

Rösta och ge ditt omdöme.

Måndag 27 juli 2015 kl 13.00 är Alice Teodorescu sommarpratare.

Politisk redaktör, debattör, jurist , 31 år. Stridbar debattör som inte söker konsensus. Hon är ny chef på Göteborgs-Postens ledar- och debattredaktion.

Lyssna på sommarprataren

Alice Alexandra Teodorescu, född 2 maj 1984 i Bukarest, Rumänien, är en svensk jurist, skribent och borgerlig samhällsdebattör som betonar vikten av individens frihet. Wikipedia

Läs mer om Alice Teodorescu

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

8 reaktioner på ”27 juli 2015 – Alice Teodorescu”

    1. Det där var nog den mest osanna feedbacken jag läst! Den här tjejen är klok som en bok! Ett av årets bästa sommarpratare,

  1. Dagens “Sommar” sommarens radiohöjdare. Att lyssna på Alice Teodorescu är alltid en oerhört positiv upplevelse! Klok, mogen, ödmjuk, stark, orädd, kontroversiell (i mångas ögon). Hon har verkligen allt! Och som om inte det var nog spelade hon fantastisk musik. Dessutom är det faktiskt hon som får mig att fortsätta prenumerera på GP.

  2. Alice Teodorescu var verkligen mycket intressant att lyssna på. Hon är rak och tydlig, och räds inte att profilera sig och sticka ut hakan! Bra gjort! Jag uppskattar att ambition och kunskap uppvärderas, och individens möjligheter.

  3. Bra motpol till allt annat som diskuteras i media idag där allt är systemets, strukturellt, statens eller den mänskliga faktorns fel. Här är en som tar ansvar utan offerkofta!

  4. Åh, så tråkigt och faktiskt obehagligt. Det var en plåga att ta sig igenom. Vilken okänslig uppfattning om tillvaron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *