Sommarpratare

26 juni 2015 – Bengt Baron

Rösta och ge ditt omdöme.

Fredag 26 juni 2015 kl 13.00 sommarpratar Bengt Baron.

Vd Cloetta, f.d. elitsimmare, 53 år. Framgångsrik simmare som tog OS-guld i 100 meter ryggsim i Moskva 1980 och OS-brons i 4 x 100 meter frisim 1984 i Los Angeles. Efter simkarriären utbildad till företagsekonom vid universitet i Berkeley, Kalifornien.

Bengt Baron, född 6 mars 1962 i Finspång, är en svensk simmare och företagsledare, vars idrottsligt främsta merit är en guldmedalj på 100 meter ryggsim vid de olympiska spelen 1980 i Moskva. Wikipedia

Lyssna på programmet

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

7 reaktioner på ”26 juni 2015 – Bengt Baron”

 1. Tack Bengt för ett intressant och inspirerande program!
  Jag måste kommentera Jonas Sjöstedts och Ulla Anderssons insatser. Politiker är väl den enda kategori människor som kan agera på detta sätt utan att bry sig om fakta. Dom har ju sökerhetsnät åt alla håll!
  Jag har själv jobbat som konsult större delen av mitt liv och vet hur det känns att nu och då vara “arbetslös”.
  Lycka till med resten av ditt liv!
  Du har snart ett nytt jobb!
  Håkan

  1. Tänk vilken framgång Bengt Baron haft i livet, och det är tydligen det som räknas; att bli VD för Absolut Vodka handlade bara om framgång och att tjäna pengar, men inte en enda reflektion, verkar det som, över de människor som får sitt liv slaget i spillror av vodkan… Empati ingår nog inte i framgångskonceptet!
   För övrigt intressant program

 2. Ett utmärkt program. Bengt Baron sätter fingret på en stor svaghet i dagens samhälle, den att många inte förstår varifrån vårt välstånd kommer ifrån. Detta tycks gälla även vissa politiker från både höger och vänster. Vi kan inte leva enbart på tjänster åt varandra utan det måste tillverkas varor i det här landet. För att detta skall fortsätta att ske MÅSTE HUVUDKONTOREN finnas kvar.

 3. Tyvärr ett program som efter simpratet drunknar i mantrat om fri konkurrens som enda möjligheten och i det samhället passar BB mycket bra som lyckad och framgångsrik. Jag förstår att han dyrkar USA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *