Sommarpratare

25 juli 2012 – Marika Carlsson – Komiker

Rösta och ge ditt omdöme.

– Jag kommer att prata om min första återresa till Etiopien, om galna kulturkrockar och roliga möten, men även om hur det är att se ut som alla andra men ändå inte passa in. Jag återvände till min hemby och den stora frågan var: skulle jag hitta min biologiska familj? ”

Musiken i programmet:

Här följer Marika Carlssons låtlista över de låtar som hon spelade som sommarpratare.


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

3 reaktioner på ”25 juli 2012 – Marika Carlsson – Komiker”

  1. Marika var fantastisk på att dela sina upplevelser från den intressanta resan tillbaka till Etiopien. Det kändes som om man själv var med.
    En fullfjädrad berättare av högsta klass !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *