Sommarpratare

23 juni 2015 – Heléne Anderson

Rösta och ge ditt omdöme.

Tisdag 23 juni 2015 kl 13.00 sommarpratar Heléne Anderson.

Konstnär, f.d. kriminalinspektör, 63 år. Expert på konstförfalskningar. Verksam polis 1977–2012, de sex sista åren som utredare av konstförfalskningsbrott. Numera konstnär på heltid samt föreläsare.

Lyssna på programmet


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

En reaktion på ”23 juni 2015 – Heléne Anderson”

  1. Vill tacka för ett underbart sommarprogram. Det blev så många igenkännande tillbakablickar på min egen uppväxt. Arbetarmiljö, fackligt engagemang, sökandet efter kunskap,utbildning, upplevelser i natur och kultur..m m, m m .att jag sen är gift med en kriminalinspektör med förkärlek till fingeravtryck, stort tålamod och ett synnerligen respektfullt bemötande till sina klienter är också en knytning som gjorde att jag var angelägen att lyssna på dig vilket jag är glad för. Makens fingeravtryckskärlek,bl a, gav honom krim.teknikernas pris så vi fick åka till USA. Vi förlängde resan med ett par veckor och fick tillfälle att åka “paddelboat” på Missisippi för jag såg ju också Teaterbåten som ung. Själv har jag jobbar som lärare i svenska för invandrare, inte minst romer, vilket jag älskat. Nu ska jag forska vidare i hopp om att hitta mer om ditt konstnärsskap. Mitt uttryckssätt är vävning. Än en gång TA C K för programmet och att du så frikostigt bjöd på dig själv!
    Anna-Clara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *