Sommarpratare

22 juli 2013 – Maria Sveland, journalist, författare

Rösta och ge ditt omdöme.

Sommarpratare Maria Sveland, journalist och författare.

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

7 reaktioner på ”22 juli 2013 – Maria Sveland, journalist, författare”

  1. Tack Maria för jättefint program! Jag brukar inte skriva rating, men du berörde mig. Din röst och dina ord fick mig att förstå hur fega, onda män(?niskor) påverkar dig och ditt viktiga arbete. Ville höra av mig som motvikt.

  2. årets bästa sommarprogram!!!
    härligt att höra att någon orkar fortsätta den feministiska kampen, trots att vissa fortfarande vill försöka tysta oss.
    tack från en gammal ekofeminist

    1. Håller helt med! Jag har varit negativ till “Bitterfittan” men programmet fick mig att byta fokus! Imponerad över modet och starkt upprörd över det vansinniga hat hon utsätts för! Kramar

  3. Helt fantastisk “prat”, bäst i år, funderar på att lyssna en 3e gång!! Jag grät när det beskrevs hur sonen tittar ut genom titthålet i dörren; så oerhört lätt att relatera till..!! Fortsätt peppa oss Maria!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *