Sommarpratare

18 juli 2015 – Sanna Lundell

Rösta och ge ditt omdöme.

Lördag 18 juli 2015 kl 13.00 är Sanna Lundell sommarpratare.

Journalist, programledare, driver ridstall, 36 år. Programledare för SVT-serien Djävulsdansen om medberoendeproblematik och en av författarna till en nyutkommen bok med samma namn.

Sanna Cecilia Lundell, född 6 november 1978, är en svensk journalist och bloggare. Hon är bosatt på Södermalm i Stockholm. Hon är dotter till Ulf Lundell och Barbro Zackrisson. Wikipedia

Lyssna på sommarprataren

Läs mer om Sanna Lundell

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

7 reaktioner på ”18 juli 2015 – Sanna Lundell”

  1. Hej!!
    Tack för din kloka och ärliga analys av vår vardag.
    Kändes lite kusligt att lyssna på ditt sommarprat där flera av dina uttryck och påstående var exakt identiska med mina egna. Jag är en kvinna som undrar vad som sker i världen den dagen då även våra systrar i andra delar av världen vågar inse under vilken förtryckarmentalitet de lever under och i vilka former det kommer att ge sig i uttryck. Jag lever inte då, men visst låter det svindlande. Lycka till framöver!!
    Monica

  2. Har nu lyssnat och jag är tacksam för vartenda ord som sades. Jag har levt i detta kaos själv sim så många andra gör och har gjort. Det är aldrig för sent att göra gott för sig själv är 58 år och ÄNTLIGEN har min nya resa för att hitta LOUISE börjat och detta program har fått mig att förstå hur underbart och otäckt det kommer bli att se vem jag är men ingen längtar så mycket som jag att upptäcka mig tack än en gång Sanna för ditt program

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *