Sommarpratare

16 juli 2015 – Leila Lindholm

Rösta och ge ditt omdöme.

Torsdag 16 juli 2015 kl 13.00 är Leila Lindholm sommarpratare.

Kock, programledare, kokboksförfattare, 39 år. Drog med sina tv-program igång kakbakningstrenden i Sverige och har på senare tid öppnat en butikskedja med egendesignade köksprodukter. Hennes kokböcker har sålts i över en miljon exemplar och översatts till tio språk.

Leila Mariana Johanna Lindholm, född 21 juni 1975, är en svensk kock. Hon är främst känd för att ha varit programledare för en rad TV-program om matlagning, som Leilas mat, Leila bakar, m.m. Wikipedia

Lyssna på programmet

Läs mer om Leila Lindholm

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

7 reaktioner på ”16 juli 2015 – Leila Lindholm”

 1. Såg att Leila hade blivit anmäld till Granskningsnämnden. Varför då? Hennes böcker och butiker är ju en del av henne. Det är väl inget konstigt med det? Tyckte det var varmt, känslosamt och visar på ett gott entreprenörsskap. Doftar lite avundsjuka tycker jag. Go Leila!!

  1. Ja vad är det för bullshit som blåste upp ang Leila program..
   Måste ju lyssna för jag läst så mycket skit.. hon nämner sin bok… men vad fn.. är ju det hon gör…
   Sen har hon ju berättat om sig själv…
   Kul att höra om hennes historia…

 2. Jag har lyssnat på alla sommarpratare de senaste 4-5 åren och visst har jag hört sämre.

  Men detta var det mest självupptagna sommarprat jag någonsin lyssnat på. Det blev dessvärre stundtals så pinsamt att jag letade efter skämskudden.

 3. Jag bara älskar detta (Leilas) program! Och från och med nu även Leila, Tack för underbart bra lyssning!

 4. Ja ha…och Leila kan baka och har en familj, gillar fina hotellrum och tror att hon är “kallad” till något stort och vill sälja många böcker. Hur berör det någon annan än henne själv?

  Asdåligt program – sämsta någonsin. Kollar inte redaktionen upp innan? Fick mig och flera jag känner att stoppa lyssningen för i år. Superdåligt omdöme vid val av pratare.

 5. Tycker det otroligt låga betyget Leila fått för sitt sommar prat är orättvist. Hade förväntat mig att hon skulle vara skrytsam och egocentrisk efter att ha läst omdömen här på sidan. Jag upplevde henne bara som stark och självsäker. Men det kan ju reta en del. Helt ok program tycker jag.

 6. Helt ok program om man är matintresserad. Förundrad över kritik om “självupptagen”. Kan vi i Sverige inte ta en kvinna som är målmedveten och driven? Jämställdhet fram till glastaket, är det vad som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *