4 reaktioner på ”15 juli 2012 – Thorsten Flinck – Skådespelare, regissör, sångare”

  1. bara bäst! vem orkar höra självgoda pratares karriärskryt.
    torsten pratar med känslan som instrument. bara bäst!

  2. Intressant och ärligt och så underbart att du står för dina värderingar, vågar utmana oss alla! Ja, det är så sant med mod kan man hantera rädsla.
    Är också en som försöker vara “krigare” och faktiskt har Björn Afzelius betytt så mycket för mig personligen. Till hans låtar och livekonserter har jag skrattat och gråtit och växt som människa. Han har en del i mina stora val i livet, att ge det jag kan av mig själv till de som har det sämre !
    Har också haft förmånen att vara publik på Brunnsgatan Fyra. Tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *