Sommarpratare

14 augusti 2012 – Lotta Lundgren – Matskribent, programledare

Rösta och ge ditt omdöme.

Presentation:

”Känd som programledare för SVT:s matprogram Landet Brunsås. Var en av landets mest framträdande copywriters när hon plötsligt ledsnade och sa upp sig för att skriva, prata om och laga mat istället.”

>> Läs hela presentationen på Sveriges radios hemsida.
Där kan du även höra programmet i efterhand eller ladda ner som podradio och MP3. Vi rekommenderar att lyssna på sommarpratare när man kör bil, ett bra sätt att hålla sig vaken!

Recensioner av Lotta Lundgren som sommarpratare 2012:

GP – Göteborgs posten

”Lotta Lundgren var copywriter innan hon blev matskribent och programledare för Landet Brunsås. Copywriter är reklambyråförfattare och sådana måste vara fylligt formulerade på sparsamt utrymme. De dygderna förvaltade Lundgren väl och började sitt Sommar som programledare för sitt eget utdragna döds­ögonblick.”
Läs hela recensionen på gp.se.

HD – Helsingborgs dagblad

”Den ironiska distansen, den lekfulla attityden mellan jag och omvärld – kan vara ett effektivt sätt att skapa nya perspektiv på gamla föreställningar – men allt som oftast blir ironin bara till en feg grimas, en utväg för människor som inte vågar tro eller hoppas.”
Läs hela recensionen på hd.se.

Desmond in a tutu

“Hiss: Väldigt bra avslutning om könsroller och matlagning. Diss: Din nära döden-upplevelse. Den är ju bara hämtad från en meditation? Den är liksom inte på riktigt, och därför heller inte intressant.”
Läs hiss och diss av Aron Andersson.

Musiken i programmet:

Här följer Lotta Lundgrens låtlista över de låtar som hon spelade som sommarpratare.


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *