Sommarpratare

12 juli 2016 – Emil Jensen

Rösta och ge ditt omdöme.

Tisdag 12 juli 2016 kl 13.00 sommarpratar Emil Jensen.

Aktuell med albumet och boken Om du inte står för något faller du för allt och i höst på turné med nya föreställningen Flyktpotatis. Har vunnit SM och EM i poetry slam, fått flera miljöpriser och Gustaf Fröding-sällskapets lyrikpris. Genomförde 2007 en turné helt på cykel genom Sverige och färdades då 300 mil med gitarren på ryggen.

Lyssna på programmet

Läs mer på Sveriges Radios hemsida (öppnas i en ny flik).

www.emiljensen.se (öppnas i en ny flik)


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

12 reaktioner på ”12 juli 2016 – Emil Jensen”

 1. stort tack för att du finns. tänk att jag hade missat din existens. ditt sommarprat öppnar hjärtan och förändrar världen. nu tror jag på lite på mänskligheten igen. nu ska jag aldrig sluta lägga av att låta bli 🙂

 2. Som vanligt är det en person man knappt känner till som överraskar.
  Jag var tvungen att lyssna två gånger samma dag. 5 stjärnor till dig Emil!
  //nilla

 3. Fantastistiskt program, livet återvänder, dina tankar ger liv och min fantasi lever vidare. Annorlunda är drivet Härligt program….. Jag ler på lördagsmorgonen på Lidingö bland svanar och skön natur..

 4. Bästa programmet än så länge i sommar. Fantastisk text och ett otroligt fint berättat innehåll. Tack för lyssnastunden!

 5. vilket program, vilken människa jag fått förmånen att lyssna till. en obeskrivlig stund vid radion
  tack Emil tänk att det ibland tog tid för mig att uppfatta att Du talade på vers
  ha ett underbart liv Du har berikat mitt

 6. Din röst och hur du fyller varje ord med en djupare innebörd lämnar stora avtryck. Vilken fantastisk språkbegåvning med en omättlig värme. Tack för att du finns!

 7. Så fint! Du är så poetisk! Jag beklagar det som har hänt din syster. Det har nog präglat den du är och vilken tur att du hade henne! Fortsätt att spela och skriva!

 8. Tack Emil! Ditt sommar har jag redan lyssnat på flera gånger och det kommer bli många fler! Dina ord är magiska och träffar helt rätt. Mellanbocken Bruse – ja tack!

  ??

 9. Helt fantastiska, snirkliga beskrivningar. Kul att det finns sådana som du. Bästa sommarpratet genom tiderna!

 10. Ett fantastiskt sommarprat som tar en med på en ordresa som fängslar. Ljus och mörker, skratt och tårar. Emil är en ordkonstnär! Bäst i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *