Sommarpratare

10 juli 2015 – Marianne Mörck

Rösta och ge ditt omdöme.

Fredag 10 juli 2015 kl 13.00 är Marianne Mörck sommarpratare.

Skådespelare, sångare, regissör, 65 år. Under drygt 45 år har hon levandegjort sin kärlek till opera, teater och musikal.

Lyssna på programmet


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

5 reaktioner på ”10 juli 2015 – Marianne Mörck”

  1. Tack till Marianne Mörk för denna underhållning som sommarpratare. Har njutit hela tiden av hennes förmåga att berätta och allt med mycket humor. Har skrattat mycket och känner mig så glad. Hon lät oss också lyssna på fin musik.

  2. Tack Marianne för ett mycket fint sommarprogram från en operanörd som träffat Dig ett antal gånger i Bromölla när Du berättat om repertoaren på Malmö Opera.

  3. TACK Marianne Mörck, för ditt ljusa, ljuvliga Sommarprogram, vilken underbar person du är! Jag har drömt om att vara operasångerska, idag 56 år, så det är såklart för sent?men gå på opera ska jag, allra helst med dig i huvudrollen??Jag älskar dans, så på Operan har jag varit men nu ska jag lägga till operan som konstform. Åk till Tibet, men kom för Guds skull tillbaka?du kan få både katter och man men den där midjan behöver du inte sträva efter, du är fantastisk precis som du är?Skulle jag önska mig någonting, skulle det vara att stå på en liten hörna av scenen när du sjunger och inom mig sjunga med. Trevlig s?mmar önskar Lena Widlund

  4. Tack för ett underbart program. Visst är du riktigt bra som Ebba i Wallander när du säger Kurt på ditt speciella sätt. Mitt starkaste minne av dig är från Sweeny Todd, tror det var 1991. Min man sinkade oss så vi skulle inte kommit in i första akt men jag storbölade så vi blev insläppta och missade inte den storslagna introduktionen som gick i svart och grått. Visst är det bra att gå på opera, musical för då får man känna de där stora känslorna och slipper själv och gå och hämnas och mörda en massa folk. Jag insåg ju det nu, att jag burit på en massa aggressioner. Det gäller att hitta kanaler. Ha det underbart och hoppas att fler inser nyttan av kultur. För övrigt så var du bra på Grand i Lund på humorfestivalen och även på Gudrun Sjödén. Kram från Anki

  5. Ett underbart program av en duktig skådis/artist. Såg dig nu i sommar ihop med bl a Jan Malmsjö och Claes Malmberg på Gunnebo sommarteater. Ni var fantastiska!
    Tack Marianne, du sa många tänkvärda ord. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *