Sommarpratare

1 juli 2012 – Klara Zimmergren – Programledare, manusförfattare

Rösta och ge ditt omdöme.

Presentation:

”Ena halvan av humorduon Mia och Klara. Är programledare för Djursjukhuset på SVT och gjorde 2012 debut på bioduken i rollen som ”Ulfs fru” i Kvarteret Skatan reser till Laholm.”

>> Läs hela presentationen på Sveriges radios hemsida.
Där kan du även höra programmet i efterhand eller ladda ner som podradio och MP3. Vi rekommenderar att lyssna på sommarpratare när man kör bil, ett bra sätt att hålla sig vaken!

Recensioner av Klara Zimmergren som sommarpratare 2012:

Aftonbladet

”Två ord räcker. Bäst hittills. Naket, gripande, sorgligt, glädjande och vackert. ADJEKTIVEN RÄCKER INTE Klara Zimmergren belönas med högsta betyg för sitt sommarprat. Hon berättade bland annat om sin ofrivilliga barnlöshet. Ja, vad fan ska man egentligen skriva? Att recensera en männi­ska som med brutal ärlighet och kirurgisk precision berättar om sitt livs svåraste stunder känns nästan ovärdigt.”
Läs hela recensionen på aftonbladet.se.

HD – Helsingborgs dagblad

”För några år sedan var Klara Zimmergren sommarvärd tillsammans med sin dåvarande parhäst Mia Skäringer. Det var under deras glansigaste glansperiod som Mia och Klara i SVT, när hon förknippades med karaktärer som den svärmodern Viveka Andebratt och kverulanten Rolle. Vedervärdiga, fantastiska roller som dock alltid, enligt mig, med någon liten mån överglänstes av Skäringers tatuerare Tabitha och frisörska Gulletussan.”
Läs hela recensionen på hd.se.

Desmond in a tutu

“Årets första sommartårar ligger nära under ditt sommarprat. Det är en fin bekännelse, kryddad med viktiga budskap, UTMÄRKT stoff för ett sommarprogram.”
Läs hiss och diss av Aron Andersson.

Musiken i programmet:

Här följer Klara Zimmergrens låtlista över de låtar som hon spelade som sommarpratare.


Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittermail

En reaktion på ”1 juli 2012 – Klara Zimmergren – Programledare, manusförfattare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *