Sommarpratare

29 juli 2012 – Lars Lerin – Konstnär 0.0/0 (0)

Rösta och ge ditt omdöme.

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittergoogle_plusmail

4 reaktion på “29 juli 2012 – Lars Lerin – Konstnär”

  1. Tack snälla för ett fantastiskt sommarprogram. Sitter i min loppisbod på gotland och tycker du talar så fint,naket och berörande. Dessutom mycket bra musik.
    Tusen tack….

  2. Tack för årets hittills bästa sommarprogram,det var oerhört intressant att lyssna till,vilken ”resa”du har gjort.Jag kanske blir extra berörd då jag delvis har gjort en liknande ”resa”,jag tänker bla på alkoholen och tabletterna men även detta med rädslor.Musiken var suverän och så är du en underbar konstnär.Jag skulle gärna köpa filmen,var kan man få tag i den?Lycka till med kärleken och fortsatt trevlig sommar/C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *