Sommarpratare

14 juli 2016 – Elisabeth Tarras-Wahlberg 2.6/5 (88)

FREE ROAMING FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls, go to roaming free sims and travelsim!

Rösta och ge ditt omdöme.

Torsdag 14 juli 2016 kl 13.00 sommarpratar Elisabeth Tarras-Wahlberg.

Arbetat i 32 år åt det svenska hovet, bland annat som informationschef. Elisabeth Tarras-Wahlberg har skrivit en lång rad böcker, senast Kungliga barn och Journalister är också människor.

Lyssna på programmet

Läs mer på Sveriges Radios hemsida (öppnas i en ny flik).

Dela denna sommarpratare:
Facebooktwittergoogle_plusmail

4 reaktion på “14 juli 2016 – Elisabeth Tarras-Wahlberg”

  1. Kanske inte sommarens mest inspirerande sommarpratare att lyssna på men helt klart godkänt. Fin kärleksförklaring till nya mannen på slutet.

  2. Så lojal med kungahuset, men hade inga problem att slänga den amerikanska elitskolan hon gick på under bussen genom att röja mindre smickrande detaljer om den. Dessutom så trivialt och motsägelsefullt nämna att studenter skjutsades i limousine till nämnda skola. Det är väl vad medlemmarna i kungahuset blir dagligen, men enda kvalifikationen de har är att födas in till ämbetet, till skillnad från de här studenterna som lyckats komma in på, enligt E T-W, en motsvarighet till de s.k. Ivy League schools, vilka man kan tycka vad man vill om, men någon form av prestation krävs för tillträde dit.

  3. Kunde varit intressant att lyssna på men infriade inte förväntningarna. Det blir för stelt, med en klyscha sagt. Tänk om – har man mången gång tänkt – om svenska kungahuset hade haft en skicklig kommunikationsexpert. Då hade mycket blivit osagt (och kanske tråkigt!) när grodorna hade hållits inlåsta. Men hyllningen till maken kändes äkta, den var både snygg och hade snits.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *